Værelser

​Hanstholmgaard er en hyggelig Bed & Breakfast beliggende i stille og rolige omgivelser, hvor du har mulighed for at få en afslappet overnatning på et af vores værelser.​

Der er flere forskellige muligheder for at bestille en overnatning hos os. Er du på cykel er det nemt at forlade cykelruten ved vandet for at komme op til Hanstholmgaard. Vi har plads til den cykel og evt. udstyr indenfor – og det bliver låst inde om natten.

Du har også mulighed for at tage på et hyggeligt weekendophold her i Hanstholm, ligesom du naturligvis også kan bestille en enkelt overnatning på et af vores hyggelige værelser.

Værelserne
Hanstholmgaard er nyopført, og derfor er alt nyt. Det gælder selvfølgelig også værelserne, som både er lyse og rummelige.

Vi har seks dobbeltværelser, hvoraf to af dem er beliggende med udsigt til havet.

På værelserne er der følgende:​

  • Fladskærms-TV
  • Trådløst internet
  • Elkedel
  • Et lille køleskab

​Derudover er der sengelinned og to håndklæder på værelset, hvilket er inkluderet i prisen.

Fælles køkken og spisestue/stue

Kontakt os

Har du lyst til bo hos os?

Ønsker du at bestille et ophold på Hanstholmgaard i Hanstholm, så kontakt os i dag, og så finder vi sammen en løsning, der passer til dig og dine behov.

Ønsker du at høre mere om et ophold hos os, kan du enten sende os en e-mail på kontakt@hanstholmgaard.dk, eller ringe til os på telefon 22 24 74 45.

Find vej