Om os

Vores Bed & Breakfast i Hanstholm er nyopført her i 2015 /2016. Vi har seks dejlige dobbeltværelser, som alle er lyse og rummelige – dog har kun to af værelserne udsigt til havet.​

Alle værelserne indeholder fladskærms-TV, trådløst internet, elkedel og et lille køleskab. Inkluderet i værelsespriserne er der sengelinned og to håndklæder til brug på Hanstholmgaard. Der er fælles bad med toilet på gangen samt et ekstra toilet.

Du har som gæst på Hanstholmgaard Bed & Breakfast selv mulighed for at lave mad i køkkenet, og hvis vejret tillader, så kan der grilles udenfor, hvor I kan sidde på vores små hyggelige terrasser i fred og ro. Hvis du ønsker at tilkøbe morgenmad på, er dette muligt mellem kl. 7.00 – 9.00.

Man kan som gæst på Hanstholmgaard vælges to morgenmad’s menuer. Se under priser

.

I forlængelse af vores køkken, finder du spiseområdet samt fæIlesstuen. I fæIlesstuen er der et hyggeligt sofahjørne med fladskærms-TV, hvor der også er udenlandske kanaler. Der vil være mulighed for at spille spil, hvis det er det, man har lyst til.

Som gæster på hanstholmgaard møder i muligvis vores egne hunde og katte. Vi har schæferen Diesel, vores lille bomuldshund – freja og vores store sorte hankat – Carlo. De er alle søde og venlige.

Kommer du til Hanstholm for at fiske evt. på det gule rev, kan vi tilbyde plads til din / jeres fangst i vores frysere. Vi har også plads til at du / I kan rense fiskene udenfor eller inde i vores gamle stald.

Kontakt os

Har du lyst til bo hos os?

Ønsker du at bestille et ophold på Hanstholmgaard i Hanstholm, så kontakt os i dag, og så finder vi sammen en løsning, der passer til dig og dine behov.

Ønsker du at høre mere om et ophold hos os, kan du enten sende os en e-mail på kontakt@hanstholmgaard.dk, eller ringe til os på telefon 22 24 74 45.

Find vej