Ridning​

Her på Hanstholmgaard tilbyder vi en dejlig, afslappet rideferie i rolige omgivelser. Vi har kun islandske heste, og vi har et afslappet, roligt og respektfuldt forhold til vores heste — vi sætter hyggen, pasningen og den daglige omgang med hestene meget højt.

Vi er ikke så stort et ridested, så hvis du er til den lidt mere intime og hyggelige rideferie, er Hanstholmgaard det rigtige sted for dig at vælge, hvis du ønsker at tage på rideferie i Hanstholm.

Da vi ikke lejer heste ud, kan vi tilbyde at du tager din egen hest med på ferie. Selv om vi kun har islandske heste på stedet, byder vi alle slags heste velkommen på Hanstholmgaard. De skal blot være vaccineret.

Hvis du har din egen hest med på rideferie, kan vi tilbyde:

  • Din hest får sin egen græsfold, eller den kan dele, hvis den har en “kammerat” med
  • Der bliver hver morgen gjort rent på folden — der bliver fjernet møg
  • Der gives rent vand og hø efter behov
  • Hvis det ønskes, gives der foder og vitaminer (foder og vitaminer medbringes selv)

Vi har en hyggelig stald med fem gode bokse, så hvis du ønsker, at din hest skal stå i boks på din rideferie, er dette muligt at leje. Hvis du vælger en boks, får den selvfølgelig den samme forplejning, som hvis den gik på græsfold.

I stalden er der endvidere sadelrum, badeværelse med toilet, en god staldgang med plads til flere heste samt en lille hyggekrog. Det er muligt at købe drikkevarer i stalden

Ridefaciliteter på din rideferie

Ud over den skønne natur og stranden, kan vi tilbyde brug af vores ridebane, når du er på rideferie hos os i Hanstholm. Banen måler 20 x 40 meter. På baneområdet er der borde og bænke, enten til en hyggelig pause, eller hvis du blot er tilskuer. Fra baneområdet har man formentlig den bedste udsigt fra Hanstholmgaard. Området ligger i læ af høje træer og med direkte udsigt over vandet.

Hvis du vælger at holde rideferie her på Hanstholmgaard, er der rig mulighed for nogle fantastiske naturoplevelser sammen med din hest. Du skal ikke ride langt, før du når Vesterhavet, hvor du kan ride langs vandet mod Vigsø — med de mange bunkers og videre ud mod Bulbjerg.

Hanstholmgaard er ikke kun et sted for dig, der skal på rideferie. Du kan også bruge Hanstholmgaard som et overnatningssted som led på en større ridetur. Der er en riderute, som går gennem nationalparken Thy. ​

Er I en mindre eller større gruppe venner på højst 12 personer, som ønsker en hyggelig rideferie eller rideweekend, kan vi arrangere en weekend med fuld forplejning.

Kontakt os

Har du lyst til bo hos os?

Ønsker du at bestille et ophold på Hanstholmgaard i Hanstholm, så kontakt os i dag, og så finder vi sammen en løsning, der passer til dig og dine behov.

Ønsker du at høre mere om et ophold hos os, kan du enten sende os en e-mail på kontakt@hanstholmgaard.dk, eller ringe til os på telefon 22 24 74 45.

Find vej

Hanstholmgaard